U kunt op verschillende manieren meedoen met Houdt Zicht:

  • Meedoen met het Huurdersplatform

    Een groot Huurdersplatform heeft veel kennis en kunde in huis. Nieuwe leden voor het huurdersplatform zijn dan ook altijd welkom. Uw belangen zijn onze belangen. Door mee te doen heeft u inspraak in het beleid van WVH; in de wijze waarop de WVH werkt en kunt u mede de huurdersbelangen bewaken. Over sommige onderwerpen is, als u een stapje verder wilt, scholing of training mogelijk. Wilt u meedoen? Dat kan altijd! Geef ons een berichtje door via de pagina contact of kom een keertje langs bij een werkgroepbijeenkomst.

  • Contact opnemen met het bestuur

    Het is natuurlijk altijd mogelijk om, als het om huurdersbelangen gaat, direct contact  op te nemen met het bestuur. Dit kan per mail of telefoon.

  • Kom langs bij de brede huurdersbijeenkomsten 

    Ook tijdens de brede huurdersbijeenkomsten (of in andere woorden de jaarlijkse algemene ledenvergadering) van Houdt Zicht is er ruimte voor inbreng van huurders. Wilt u de nieuwsbrief zien over de laatste brede huurdersbijeenkomst? Klik dan hier.


*) verplicht veld

Op de hoogte blijven via een nieuwsbrief?

We willen u graag op de hoogte houden van alles rondom wonen en huren in Hoek van Holland en waar wij als Houdt Zicht mee bezig zijn. Laat uw gegevens daarom hier vrijblijvend achter. Dan krijgt u regelmatig een nieuwsbrief van ons en wordt u uitgenodigd voor onze activiteiten.